In TIPS

EDIT GAMBAR SECARA ONLINE SAHAJA

https://www.fotor.com/

Hai korang... hari ini saya hendak berkongsi satu aplikasi online untuk edit gambar. Kepada Blogger, Vlog Artis, Instafamous, dan kepada sesiapa yang ada pages facebook mesti tercari-cari aplikasi online yang sangat mudah untuk kita edit gambar-gambar kita bukan.

Aplikasi Online yang saya hendak berkongsikan dengan korang semua ialah FOTOR. Janga risau akan ada tutorial dan friendly user bagi saya. Amat mudah untuk fahami.

Okey gambar di bawah adalah bahagian collage. Alah kalau korang nak masukkan banyak gambar dan di jadikan satu gambar. Fotor ni banyak contoh-contoh design yang terbaru dan cantik-cantik. Puas hati lah.


Percaya tak kalau saya cakap dengan Fotor ini boleh menyenangkan kerja kita sebagai Blogger, Admin Pages, Instafamous dan Vlog. Kenapa?? Cuba tengok gambar di bawah ini.


Kita boleh reka sendiri kita punya logo, kad, poster, facebook cover, dan macam-macam lagilah. Dah tak perlu lagi upah pereka untuk buat logo untuk kita. Kita sendiri boleh buat. Tidak susah mana pun. Apa lagi korang, jom cuba Aplikasi Online Photo Editor FOTOR.

Related Articles

0 sweetie:

Post a Comment